Testimonial

"Ik heb onlangs een TranceHealing gehad. Reeds langere tijd heb ik last van lage rugklachten en wat neerslachtige gevoelens. Omdat ik nog nooit een healing heb ontvangen, ben ik er open ingegegaan.

De healing was erg prettig en ik voelde de energie in me werken. De eerste weken na de healing was ik vrolijker en voelde mijn rug nog wel, maar beduidend minder.”


-Yvette

Wij zijn gezond en voelen ons goed als voldoende levensenergie door ons lichaam stroomt. Deze energie is continu in stroming en wordt zo gelijkmatig over ons lichaam verdeeld. Als er te weinig levensenergie is of als deze energie in het lichaam geblokkeerd raakt voelen we ons niet goed en de mogelijkheid is aanwezig dat we ziek worden. Een van de mogelijkheden tot behandeling is healing.

Healing wordt gegeven in een trance staat, ofwel een verhoogde staat van bewustzijn. Bij trance healing heeft de healer een zeer nauw contact met de spirituele wereld. Hierdoor kunnen de spirituele gidsen gebruik maken van aura, lichaam en geest van de healer, wat het tot één van de krachtigste healings maakt.

De vorm van healing die ik toepas is wat je zou kunnen noemen een Gidsenhealing. Tijdens een healingsessie maak ik contact met een of meerdere Gidsen die op dat moment aan jou een healing willen geven. In de sessie zal worden gewerkt aan het optimaliseren van je energetisch lichaam. Vanuit de universele energie zullen de Gidsen je die energie geven die je op dat moment nodig hebt.

Na de sessie zal ik vertellen waar aan gewerkt is. Dat kan op lichamelijk vlak, energetisch vlak als ook emotioneel vlak zijn.

Een healingsessie is een holistische totaalbehandeling waarbij de cliënt in zijn geheel centraal staat en niet enkel een lichaamsdeel. Holistisch wil zeggen dat de problematiek en vraagstukken vanuit het geheel bekeken worden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wat kun je merken tijdens de sessie?

  • Je kunt tintelingen gaan voelen meestal in de voeten en/of handen
  • Je ogen kunnen snel gaan bewegen (rapid eye-movement)
  • Je kunt warmte ervaren, het meest op de behandelde plaats, maar ook zeker door het gehele lichaam
  • Je kunt koude ervaren op dezelfde plaatsen
  • Je kunt spontane spierreacties ervaren (trillen, niet stil kunnen zitten, schokjes)
  • Je kunt rust en diepe ontspanning ervaren

Het kan echter ook zijn dat je helemaal niets ervaart. Je ervaringen tijdens de sessie zeggen niets over het effect van de healing.

Wat kun je merken na de healingsessie?

Na de behandeling gaat de energie samen met je zelfgenezend vermogen aan het werk en kun je allerlei reacties verwachten. Elke reactie/ verandering is een positief teken. Het teken dat de energie inwerkt op je lichaam, je emoties en je geest.