Reeds op jonge leeftijd ontdekte ik dat er "meer is tussen hemel en aarde" dan de meeste mensen denken. Jarenlang heb ik niets met deze wetenschap gedaan. Totdat ik ongeveer dertig jaar was. Op "onverklaarbare" wijze kwam ik meermalen in contact met mensen die zich bezighielden met aura's, chakra's en mediumschap. Het was alsof mij een boodschap werd duidelijk gemaakt: "doe iets met je gaven". Sinds die tijd ben ik mezelf continu aan het ontwikkelen op dit vlak. Ik richt me op het geven van readings en het geven van healings.

Wat is Healing en wat is Reading?
Een mens heeft een lichaam en een ziel. De energie van je ziel, zetelt in je buik, je centrum, maar stroomt ook door je lichaam en in je aura, het energieveld om je heen. Op bepaalde plekken, chakra's genaamd is deze energie duidelijker voelbaar. Daar stroomt je energie naar buiten in je aura. Als de energiestroom is verstoord, is dit o.a. voelbaar in die chakra's of in je aura, vaak al voordat het in je lichaam voelbaar is. Met mijn handen laat ik de energie weer doorstromen en voer ik spanning af. Dat heet Healing. Er zijn allerlei vormen van healing bekend, zoals handoplegging, chakrahealing, magnetiseren. Ik gebruik een krachtige vorm van trancehealing die alle vormen omvat. Ik stem de healing af op jouw lichaam en energie en werk nauw samen met jouw en mijn gidsen.

De energie van je ziel is niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar voor mensen die er op zijn afgestemd. Tijdens een Reading stem ik me af op de Spirituele Wereld, om zuivere informatie te krijgen over je gezondheidssituatie of andere bijzonderheden. Dat doe ik in een lichte trance. Soms is het nodig, om in een diepe trance te gaan om een Gids het woord te geven.